Termékfotózás

PROFESSZIONÁLIS TERMÉK ÉS REKLÁM FOTÓZÁS WEBÁRUHÁZAKHOZ

A magas színvonalon elkészített termék és reklám fotók ma már elengedhetetlen és alapvető feltételei a jól működő webáruházaknak.
A vásárlók figyelmének felkeltését és döntésük meghozatalának elsősegítését a kedvező áron kívül minden képen
a termékekről készült vonzó, minőségi képek határozzák meg leginkább.
Ráadásul a Google kereső rendszere is előnyben részesíti az olyan weboldalakat (és emiatt előbbre is rangsorolja őket) ahol releváns,
saját készítésű és jó minőségű fotók vannak elhelyezve. 
 

STÚDIÓNK TÖBB ÉVTIZEDES TAPASZTALATÁVAL, MINŐSÉGI TERMÉK ÉS REKLÁM FOTÓK KÉSZÍTÉSÉVEL
IGYEKSZIK ELŐSEGÍTENI AZ ÖN CÉGÉNEK SIKERESSÉGÉT IS!

Miért válasszon minket?

Fotózás + Hátterezés egyben

A legmodernebb professzionális technikai háttérrel és technikai tudással rendelkezünk, mellyel biztosítható hogy termékei a lehető legjobb minőségben megjelenhessenek webáruházában, katalógusában. Az elkészült termék képeket alap esetben Photoshop-pal "kihátterezve" adjuk át, így bármely háttérszínbe beilleszthetőek.

Akár több ezer darabos kollekció fotózása

Több mint 20 éve foglalkozunk termék és reklámfotózással, így komoly tapasztalattal rendelkezünk köszönhetően az eddig elkészített több tízezer fotónak.
Nagy mennyiségű termékfotózást nem csak saját stúdiónkban, hanem az Ön által biztosított helyszínen is meg tudunk oldani.

Gyorsaság és a legkorrektebb árak

Köszönhetően a leghatékonyabb és legmodernebb képfeldolgozási eljárásainknak, nagy darabszámú termékfotó esetén is rendkívül gyors feldolgozást (expozíció, szín, egyéb korrekciók) és hátterezést tudunk kínálni. Így biztosítjuk hogy elkészült fotóit a legjobb piaci áron tudjuk átadni, 2 munkanapon belül.

TERMÉK MINTA FOTÓK

Reklám MINTA fotók

ENTERIőR MINTA fotók

minőség és megbízhatóság

Keressen minket bizalommal, mi segítünk!