Szolgáltatásaink,
Áraink

Ismerje meg szolgáltatásainkat és árképzésünket

Mint bevezetőnkben már említettük megálmodott filmjét nem mindegy, hogy milyen minőségben valósítják meg Önnek. Márpedig ha az elkészült film nem minden szempontból kifogástalan, közel sem fogja hozni azt a nézettséget, ismertséget amit elvár tőle. Ez esetben hiába volt "olcsó" a film elkészítése, ha nem teljesíti a hozzá fűzött reményeket.

Igazság szerint egy film árának korrekt meghatározásához szükség van egy forgatókönyvre, mely ismeretében már tudunk kalkulálni forgatási (pl. esetleges helyszínbérlés, utazás, stb.), technikai (a szükséges forgatási technika megteremtése), személyzeti (stáb + szereplők), utómunka költségeket.

Még az animált  sablonokkal (emiatt rendkívül kedvező költséggel) készülő reklámfilmek esetén is a kezdő lépés a legmegfelelőbb és a legtestreszabhatóbb animáció kiválasztása, ami tulajdonképpen ebben az esetben a forgatókönyvet helyettesíti.

Mivel minden film egyedei és személyre szabott, emiatt mindegyiknek egyedi ára is van.

Ennek ellenére segítséget próbálunk adni Önnek egy megalapozott döntéshez, hogy az egyes szolgáltatásainknak hozzávetőleg mekkora az induló költsége.

A legkorrektebb árak kialakításához nyitottak vagyunk arra is, hogy költségkerete ismeretében egyedi ajánlatot adjunk Önnek. Ilyenkor igyekszünk teljesen személyre szabottan a leghatékonyabb megoldást kínálni a film elkészítésére.

Speciális sablonokkal készített reklámfilmek
KIHAGYHATATLAN AJÁNLATUNK!

 

Bárki számára elérhető áron kínált filmkészítési szolgáltatásunk.

Speciálisan animált, modern, dinamikus sablonok használatával, valamint  Ön (akár már meglévő)
fotóival és videóival felépített reklámfilmek rendkívül jó ár-érték aránnyal.
20-30 mp-es reklámfilmek (jogtiszta zenével) már

49.000 Ft

+ ÁFÁ-tól.

Forgatókönyv alapján készített reklámfilmek, videó klipek

Gyakorlati tapasztalataink alapján ahhoz, hogy ebben a szolgáltatási körben megfelelő minőségű film készüljön (forgatókönyv, forgatási feltételek, forgatás, stáb+szereplők, posztprodukció) kb. 150.000 Ft + ÁFA indulási költséggel lehet kalkulálni.

Online oktatófilmek készítése termékekhez, szolgáltatásokhoz 

Forgatás az Ön által biztosított helyszínen, vagy saját zöld hátteres stúdiónkban
kb. 50.000 Ft + ÁFA induló ártól (a rögzítési idő és a kész film hosszához mérten változik).

2D-3D animációs reklámfilmek

Rajzfilm jellegű 2D vagy élethű 3D termék modell létrehozásával, forgatókönyv alapján készülő animációk, jogtiszta aláfestő zenével 2D animáció esetén 2.500 Ft + ÁFA/másodperctől, 3D animáció esetén 5.000 Ft + ÁFA/másodperctől.

Post production

Kapott, nyers videó anyag professzionális vágása, fényelése (color grading), feliratozás, mentése: 9.000 Ft + ÁFA óradíjjal történik.

minőség és megbízhatóság

Megtaláljuk a megfelelő megoldást.