Szolgáltatásaink

Ön megálmodja, mi megalkotjuk!

mindenre van megoldásunk

Reklámfilmek, termék és cégprezentációs rövidfilmek készítése

Rövid kb. 30 mp - 3 perc hosszúságú egyedi forgatókönyv alapján professzionálisan kivitelezett filmek, jogtiszta aláfestő zenével és narrációval. 

Speciális sablonokból építkező reklámfilmek

Rövid kb. 30 mp - 3 perc hosszúságú trendi, látványos animált sablonok és akár az Öntől kapott fotók, rövid filmek felhasználásával, jogtiszta aláfestő zenével és narrációval készülő filmek. Felépítésük miatt nagyszerű áron elérhetőek a KKV szektor bármely résztvevőjének vagy egyéni vállalkozók-nak is.

Zenei videó klipek készítése

Kb. 3 -5 perc hosszúságú filmek. Szintén profin megtervezett és különösen művészi, egyedi megjelenésű filmek a zene valódi vizuális megjelenítésére.

Oktatófilmek, kezelési útmutató videók  készítése

Az online oktatás és a különféle termékek összeállításának és használatának egyre szemléletesebbé váló elengedhetetlen eszköze.
Ezen filmek hossza a több tíz percet is elérheti, viszont az egyszerűbb rögzítési és utómunkának köszönhetően nagyon kedvező a gyártási költségük.

2D-3D animációs filmek

Első körben a reklámozandó termékének 3D modellezését valósítjuk meg,
mely a képernyőn szabadon mozgatható, forgatható élethű látványt eredményez. Majd tisztán az így elkészült 3D modellek animációjával,
vagy ezek  élőszereplős felvételek kombinálásával, egy kb. 10-50 mp-es modern és látványos  reklámfilmek létrehozás (lásd pl. tévés
 gyógyszerreklámok).  

Post production

Saját vagy más által rögzített videó anyagok vágása, effektezése, animációk készítése, fényelése (color grading), feliratozása, narráció
és hangkeverése, aláfestő zene hozzáadás. Az elkészült film kívánt formátumú mentése.

Így készül egy green screen felvételből reklámfilm

minőség és megbízhatóság

Keressen minket bizalommal, mi segítünk!